Over MADE Academy

Iedere dag doen waar je blij van wordt, je creativiteit gebruiken om mensen te helpen en je eigen bedrijf starten en zien groeien tot een professionele onderneming: MADE Academy helpt je daarbij. Op een laagdrempelige en persoonlijke manier nemen we je mee in de wereld van fotografie en ondernemerschap en leren we je wat er komt kijken bij fotograferen en het hebben van een eigen fotografiebedrijf. Van de basisinstellingen van je camera tot het maken van een goed bedrijfsplan en van het stellen van realistische doelen tot je foto's nabewerken in jouw eigen stijl. We bieden handige tools, gezellige workshops, individuele mentorsessies en langere trajecten: de keuze is aan jou. Het is onze missie om jou op het punt te brengen dat je hardop durft te zeggen dat jouw doelen zijn behaald: I've MADE it!

Workshops en bootcamps op het gebied van fotografie en ondernemerschap

Meet the team!

Hi! Mijn naam is Madelon, ik ben fotograaf en oprichter van MADE Academy. Ontslag nemen, stoppen met werken voor een baas en mijn eigen bedrijf opzetten is een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Sindsdien is het fotograferen zo’n groot onderdeel van mijn leven geworden - het is voor mij een manier om mijn creativiteit de vrije loop te laten, om verhalen vast te leggen en mensen te helpen op een manier die bij mij past. Fotografie, ondernemen en alles wat daarbij komt kijken is enorm belangrijk voor me: het hoort bij mij en geeft me vrijheid, kansen en herinneringen die er anders niet waren geweest.

Fotografie heeft mij zó veel gebracht, zowel zakelijk als privé. Ik wil jou helpen dat ook te bereiken, omdat ik vind dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit! Ga je dromen achterna en zorg dat je iedere dag doet waar je blij van wordt. Het is zonde om jouw talent onbenut te laten: jij hebt een unieke kijk op de wereld en je hebt met je camera de mogelijkheid om mensen te raken. En geloof mij: er is niets mooier dan dat!

@madelontijdink
www.madelontijdink.nl

Over Madelon

Hé! Leuk dat je hier bent! Mijn naam is Samantha, vormgeefster bij MADE Academy én een groot liefhebber van fotografie. Tijdens mijn opleiding heb ik de fijne kneepjes van fotograferen mogen leren en was mijn camera niet uit mijn handen te slaan. Helaas ben ik deze liefde even uit het zicht verloren toen ik in loondienst ging, maar op een gegeven moment begon het weer te kriebelen. Dus toen ik de stap had gezet om mijn eigen ontwerpstudio te starten, stofte ik de camera af en ben ik weer aan de slag gegaan! Voor mijn bedrijf fotografeer ik nu dagelijks en fotografie is nu (gelukkig) weer een groot onderdeel van mijn leven!
 
Hoe kan ik jou helpen? Ik merk dat ik, door mijn grafische achtergrond, altijd let op een goed gebalanceerde compositie en mooi kleurgebruik in een foto. Die kennis deel ik graag met je, om jouw beelden nog meer te laten spreken. Ook hoop ik je graag te inspireren met de uitingen die ik voor MADE Academy maak, en dat je zelf het plezier van fotografie én wellicht ondernemen ervaart! 

@samanthakoperwerk
www.studiokoperwerk.nl

Over Samantha

Op de hoogte blijven van nieuw geplande workshops en andere toffe nieuwtjes?

Laat je e-mailadres achter om de updates in je mailbox te ontvangen!

Let's meet!